Vi har byggt till huset

Vilket år det har varit! Det är fantastiskt att tänka på hur mycket man kan åstadkomma på bara en kort tidsperiod när motivation och hängivenhet motiverar ens handlingar. I dag är jag här för att dela med mig av de senaste uppdateringarna av vårt hus: vi har lagt till ett extra rum och uppdaterat det mesta av det befintliga utrymmet med några snygga uppgraderingar! Vi vände oss till en byggfirma i Eskilstuna och vi behövde extra utrymme eftersom familjen utökats. Vi hade två alternativ, antingen att flytta till ett större hus eller att göra en tillbyggnad, och denna byggfirma gav oss det extra utrymme som vi behövde.

Det extra rummet har visat sig vara ett bra komplement, med gott om utrymme för alla. Vi har också lagt till isolering och uppgraderat värmesystemet, vilket kommer göra vintrarna mycket trevligare. Det här är en byggfirma som jag vill tipsa er alla om, så jag stoppar in en länk här i inlägget.

Vi har också uppdaterat köket och badrummet, inklusive nya golv och skåp i båda rummen. Nu är vårt hus mysigt, ljust och rymligt – perfekt för familjesammankomster.

Den här uppgraderingen av huset har definitivt varit värt det. Jag är så glad att vi bestämde oss för att göra det, och jag rekommenderar den här entreprenören till alla som vill bygga ut eller renovera sitt hus.

Tack alla för att ni har följt oss på vår resa! Vi hoppas att 2023 ger ännu fler spännande saker att ta upp i bloggen, ja det är ju snart semestertider igen och jag tänkte att vi kan skriva om våra planer. Vad ska ni göra? Detta kan ni berätta om nere i kommentarsfältet, men jag kanske stänger detta fält ifall det kommer in allt för mycket som inte alla hinner läsa. Tack för att du läste inlägget.