Ta hjälp med fönsterputs

Har du svårt att hinna med att putsa alla fönster i ditt hem? Du är inte ensam! Fönsterputs kan vara en överväldigande uppgift som kräver mycket tid och ansträngning. Men oroa dig inte – hjälpen finns att få! Med de här tipsen, knepen och hacken för snabbare fönsterputsning kommer du att kunna få kristallklart glas på mycket kortare tid. Läs vidare för att ta reda på hur du gör dina rutor skinande rena, och hinner du inte med detta jobb så kan du ju alltid ta hjälp av en städfirma!

1. Samla ihop dina rengöringsartiklar. För att få bästa möjliga resultat behöver du glasrengöringsmedel, en skrapa, en mikrofiberduk och en hink med varmt vatten.

2. Börja med att spraya fönstret med glasrengöringsmedlet för att avlägsna all smuts och smuts.

3. Ta din mikrofiberduk och torka bort eventuella överflödig smuts och rengöringsmedel.

4. Använd skrapan för att ta bort eventuella envisa rester som kan ha lämnats kvar.

5. Doppa slutligen trasan i hinken med varmt vatten och använd den för att torka av fönstret en sista gång så att det ser kristallklart rent ut!

6. Upprepa dessa steg för alla fönster i ditt hem.

7. Rengör varje fönsterruta i taget, börja uppifrån och ner för att undvika ränder.

8. Använd en ren torr handduk eller tidning för att polera bort det för att få extra glans!

9. Om du inte klarar av det här jobbet själv, var inte rädd för att ta kontakt med ett professionellt fönsterputsningsföretag. De har de rätta verktygen och teknikerna för att rengöra dina fönster snabbt och effektivt.

10. Glöm slutligen inte att följa med i det regelbundna underhållet – torka av fönstren ungefär en gång i månaden för att förhindra att smuts och damm samlas upp. Lycka nu till med din fönsterputs, varma hälsningar Ann i Motala