Utökad familj och ombyggnation av huset

Vi har blivit lite för många här i familjen nu för att vi ska få plats bra och därför kommer vi nu att behöva göra en liten ombyggnation. Vi behöver bygga till minst ett rum för att vi alla ska få plats. Inga problem egentligen, för vi hade vissa tankar på ombyggnationer redan när vi flyttade till Falun att huset hade bra möjligheter för en tillbyggnation.

Vi kollade runt på det redan när vi flyttade in och tänkte att vi skulle komma att behöva göra en renovering och att göra en ombyggnation men visste inte riktigt vad vi skulle vilja göra. Tänkte dock att det kanske vore ett bra alternativ. Men nu när vi är fler så behöver vi verkligen se till så att det blir ordentligt gjort och att vi får det så som vi vill. Så vi får strunta i allting runt omkring och bara hålla tummarna för att det blir bra i det läget som vi nu befinner oss i. Dock så behöver vi nu verkligen göra det.

Om vi ringer till He Pe Bygg så kanske vi direkt kan få hjälp. Eller så tar det några veckor innan vi får korrekt hjälp, vet inte. Men det är det jag hoppas på i alla fall. En ombyggnation som ger det som de önskar. Ombyggnationer finns i olika omfattningar och det finns visserligen vissa saker som du kan dra nytta av när det kommer till det men det går att lösa på vissa sätt. Till vissa grader i alla fall.

Får se när det händer och vad jag ska kunna få ut av det. Se sen till att göra en ombyggnation med allt vad det betyder för dig.