Planering inför begravning och begravningsrådgivning

Ibland kommer det jobbiga stunder i livet, det kan handla om bråk, döden, familj och så vidare. Jag hade tänkt prata lite mer om döden i det här inlägget och lite mer specifikt ett dödsfall i Kalix som tog hårt på mig och min familj. Jag tänkta fläta samman det med att prata lite om Begravningsbyrån Kalix också, för att få mer information om dem kan ni läsa vidare här.

Det är snart tre månader sedan jag och min familj var i kontakt med den här begravningsbyrån, det var efter ett dödsfall som var tufft för alla i min familj. Min älskade morbror gick plötsligt bort, han somnade en kväll och vaknade aldrig upp igen. Ingen var beredd på det, vilket gjorde allt mycket jobbigare och det var svårare för oss att gå vidare eftersom ingen av oss hade fått chansen att säga farväl. Eftersom allt var väldigt känsligt efter hans dödsfall i Kalix ville vi hitta en begravningsbyrå som kunde hjälpa oss med planering av begravning och samtidigt ge oss rådgivning kring det, det var så vi kom i kontakt med Begravningsbyrån Kalix. De kunde erbjuda båda delar och vi kände att de kunde hjälpa oss i den tuffa situationen vi satt i. Vi fick verkligen all den hjälp vi behövde, det fick ta den tid det tog och vi kände aldrig av någon press från begravningsbyrån. Jag och min familj fick chansen att processa det som hade hänt och planera begravningen i lugn och ro tillsammans med begravningsbyrån efter min morbrors plötsliga dödsfall i Kalix. För alla er som går igenom något liknande och vill ha hjälp med begravning och dylikt vill jag informera om den här begravningsbyrån och all fin hjälp man kan få hos dem.