Föreviga minnen genom bilder

God förmiddag, god förmiddag! Välkomna ska ni vara till ett nytt inlägg här på bloggen, idag hade jag tänkt berätta och tipsa om en barnfotograf i Helsingborg. Hon jobbar under företagsnamnet Fotograf Suzanna K, om ni vill ha mer information om henne eller hennes arbete kan ni läsa vidare här.

I min familj har det alltid varit en självklarhet att ta bilder på våra barn för både fotoalbum och för att rama in bilderna och pryda våra hem. Mina föräldrar och mor- och farföräldrar har alltid haft massa inramade bilder på oss där man kan se vår utveckling, dessutom har de haft massa fotoalbum som jag älskar att titta i. Det medför minnen och man kan kolla tillbaka till dåtiden, det är någonting jag vill göra för mina barn också. Därför började jag redan vid födseln fota dem, men jag insåg ganska fort att mina bilder inte blev särskilt bra. När jag väl insåg det började jag kolla efter en barnfotograf i Helsingborg som kunde hjälpa mig med att fotografera fina bilder på barnen under deras uppväxt. Jag hittade Fotograf Suzanna K relativt fort och kände direkt att det var den rätta fotografen för oss, därmed tog jag kontakt med henne för att boka in en tid för fotografering. Under den första fotograferingen hos henne märkte jag tydligt hur duktig och professionell hon var, utöver det fungerade hon superbra med barnen. Barnen tyckte att det var roligt så jag har efter det fortsatt att boka in fotograferingar med jämna mellanrum. Efter många fotograferingar hos denna barnfotograf i Helsingborg har jag samlat på mig många fina bilder som passar bra för inramning och i våra fotoalbum.